VJ

Wil jij weten en leren wat een VJ doet? (Visual Jockey). Werken met (zelfgemaakte) beelden is super leuk om te doen en een toevoeging aan elk podium. Een VJ werkt vaak samen met een of meerdere DJ’s, bands, zangers, zangeressen, theatershow en ga zo maar door. Een VJ heeft vaak heel veel uren voorbereiding. Je hebt namelijk een goede beeldbibliotheek nodig. Beelden maken en (voor)bewerken kan in diverse programma’s van Adobe zoals After Effects, Premiere Pro of andere programma’s zoals Resolume, Final Cut, Motion of zelfs iMovie.

Live beelden mixen is wat een VJ doet om ondersteuning te bieden aan de live “artiest(en)”. Het is belangrijk dat het beeld klopt bij de muziek en/of act/show.

Bij de DJ School Nederland kunnen we je precies leren wat jij wilt. Wil je een VJ worden? Heb je VJ beelden nodig? Heb je een voor opgenomen VJ Mix van ons nodig? Of wil je een VJ van ons inhuren? Dit is allemaal mogelijk. Vul ons contact formulier in met je wensen. We geven privé les op maat. We beschikken over 4K camera’s en grote VJ schermen om de lessen te verzorgen.

Bel of mail ons voor meer info of om een afspraak in te plannen. Tel +31626124333 / info@djschoolnederland.nl